mandag 20. august 2012

En helt vanlig fredag.........hos Eva

Samboer forsvinner på jobb 14 dager i strekk, og de helgene når han er borte, ja de blir alltid litt rare. Denne fredagen var INTET unntak.

Fredagen startet slik som fredager SKAL OG BØR være. Jeg var jente jente, tok en laaaang dusj, hårkur, peeling, maske og full pakke. Kom ut som en 16 åring igjen jeg :P
Jeg hadde funnet frem snop, en ny bok og var strålende fornøyd med tilværelsen. Ett kapittel gikk fint.....to kapittel gikk fint.

.....så fikk Eva lyst på et lite glass vin mens hun leste.

Kald hvitvin stod i kjøleskapet og jeg var klar......med et glass vin i hånda på VEI tilbake til sofaen titter jeg inn i gangen (første feil.....jeg burde ha gått målbevisst tilbake)

Mens jeg tittet inn i gangen, sporer tankene mine over på at jeg BURDE ha ryddet et lekerom etter sommerferien. Og der og da var dette "For en fantastisk ide - dette gjør jeg jo nå" Jaaaaada, nypeelet og blankpolert, med håret i en megatull, vinglasset i hånda, fredag kveld kl 22 starter prosjekt "Eva rydder og fikser lekerommet" 1.5 time senere er jeg ferdig - fornøyd som bare det. Men må igjen ta en kjapp dusj for .....ehhhhhh det var visst litt støvete der!!

Andre som får slike ideer på litt uheldige tidspunkt???

2 kommentarer:

 1. Hehe, kjenner meg godt igjen i disse ideene seent på kveldene ja. Men vinen kan godt få være for min del. Vasker hus, rydder og maler sendt på kveldne, det gjør også jeg. Er vi normal da? ;)

  SvarSlett
 2. Hehe..var mye rydding midt på natten før, men aaaldri nå! Nyter hvert ledige minutt eg har til overs til d fulle!
  Du er no flink da:)
  Ha en fin uke!
  klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...