søndag 19. august 2012

Blogging - hva kan komme ut av det???


Blogglandia er stort, uoversiktlig og kaotisk! 
Det er mange blogger jeg har vært innom og noen følger jeg fast stort sett hver dag. Noen gir meg inspirasjon til å lage mat, pynte i hjemmet, utvikle meg og å være kreativ.

Noen blogger bare treffer hjertet mitt gang på gang!! Det er ekte mennesker bak bloggene - ekte mennesker som forteller om oppturer, nedturer, kamper og SEIRE!!


Jeg forstår hvor mye en blogg kan bety for meg, når jeg i sommer flere ganger tok meg selv i :

- når jeg står i lekebutikken og fant utrolig KULE store myke baller med pigger på (dårlig foklart) og det første jeg tenker er at : DISSE BURDE ALEXANDER  HA SETT

- eller når jeg er på Toys rùs og finner den fineste Sunnivakjolen noen sinne, og tenker at: MARTINE skulle ha fått en slik


Finnes det noen blogger dere der ute vil anbefale meg??? Noen spesielle som dere følger av en eller annen grunn???

4 kommentarer:

 1. Jeg legger til de bloggene jeg liker best på bloggrullen min, så om du vil ha mye lekkert å se på finner du mange der. Mammablogger, interiørblogger, fotoblogger, morsome blogger og hverdagsblogger. Og jeg anbefaler alle som en ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da skal jeg gå innom og snoke litt. På tide å bli "kjent" med noen nye blogger nemlig

   Slett
 2. Søt du er:) Og vet du Eva, jeg forbinder deg med alt som er "julete" (og helst når det ikke er jul) og tar ofte meg selv i å tenke som du når jeg ser noe som har med jul å gjøre:D

  Jeg har allerede et innlegg der jeg lister opp noen av mine favoritter, og der var jo du med på listen:) Jeg leser blogger jeg knapt nok kommenterer på, men leser fordi de er så fin å lese og gir meg inspirasjon og så leser jeg blogger der jeg har har fått så fin kontakt med den som skriver og er innom hver dag. Begge disse to typene gir meg noe:) Synes jeg det er litt vanskelig å finne frem bare noen å anbefale, så ta en titt i blogglisten min så finner du kanskje noen du liker:)

  Ha en strålende søndag Eva
  varm klem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi festlig.
   Skal gå innom og spionere litt på lista di. Gøy å titte på noen nye blogger, for noen av mine har gitt seg - sluttet å blogge.

   Ha en fin uke Hanne

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...