tirsdag 13. mars 2012

Vet du hva jeg gjorde i fjor???
For ett år siden i dag satt jeg hjemme i Oppheim og kjedet meg. Jeg tror jeg var sånn halvsjuk, men ikke så sjuk at jeg var liggende. Jeg fikk et innfall- jeg lagde bloggen Eva`s lille hjørne!!

Jaggu.....

Bør jeg feire??? Bør jeg slutte???


Det jeg i alle fall vet, er at ute i blogglandia finnes det så utrolig mange flotte folk! Jeg får så mange hyggelige kommentarer både i kommentarfeltet og på mail. DET er hyggelig det!!

- så jeg holder nok på en liten stund til. Til evt jeg slutter å gjøre rare ting, eller at jeg ikke kommer på mer tull å skrive om!!! Så det så!!!

1 kommentar:

 1. G R A T U L E R E R !!!!!!!!!!

  Jeg er så glad jeg fant inn til deg til slutt (du var ikke så lett å finne via profilen din til å begynne med;). Takk for latter og ettertenksomhet, takk for fine ord i de gode kommentarene du legger igjen og takk for oppskriften på "kamel i svingane";)

  Du skal selvfølgelig ikke slutte! Jeg ser frem til et nytt år med gode Eva-innlegg og gleder meg til å følge deg videre:)
  (og det ble nesten for sent å gratulerer med dagen, har ikke vært på bloggen siden i går kveld og var kun innom for å logge meg ut. Din blogg er den eneste jeg har vært innom og det er jeg jammen glad for at jeg gjorde:D)

  Stor og god og varm klem til deg,
  og gratulerer med ett år:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...