onsdag 28. mars 2012

Pynter du til påske??

 
Jeg oppdager på kalenderen at det nærmer seg påske!!!
Den nærmer seg faktisk med stormskritt. Påsken er egentlig en tid jeg har jobba tidligere år. Påske betyr røde dager, og ekstra cash i lomma. I år er ikke det et alternativ, siden jeg har 8-16 jobb.

Men jeg er en JULEPERSON (akkurat DET har vel kansje alle fått med seg). Ikke er jeg veldig fan av fargen gult heller. Men det er jo hyggelig med noen påskeliljer i en krukke og litt sjokoladeegg i en skål.
Men noe overdådig pynting har jeg ikke tenkt meg......og det har jeg heller ikke vokst opp med. Men påske-egg....DET liker jeg!!!

Hva med dere??? Shiner dere huset til påske og flytter inn vårfargene???
Får høna deres en gul farge for å hylle påske???

 

2 kommentarer:

 1. Jeg pynter ikke noe særlig til påske..... Kanskje noen gule lys og ett par kyllinger, men det er nok alt også..... Påseke-egg da...... Ha en fin dag, klem fra Mona

  SvarSlett
 2. Ikke så mye pynt her heller, men A lager fortsatt påskepynt på skolen og DET setter jeg alltid frem:) Og lager vi noe sammen så setter vi frem det også:)
  Men påskeegg - det må vi ha! Og jeg er vanemenneske og spiser kolibribrød med gul marsipan og strøssel hele påska. Litt merkelig egentlig for jeg liker egentlig ikke marsipan...

  Natta, og ha ei fortsatt fin uke.
  God klem
  Hanne:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...