onsdag 4. april 2012

Hva gjør dere i påsken??

 
Dette er et sympati-innlegg!! Ikke til dere nei....men til MEG!!!
Mens dere spretter rundt på fjellet, later dere i solveggen, spiser kvikk lunch til dere spyr eller drikker solo av krystallglass...........Mens dere har lange late dager, lammelår og rødvin til dere er susete i hodet.



....ja, så sitter jeg her!!! HJEMME!!!! Jeg har ikke lyst til å være hjemme (jeg har fått mange tilbud om å dra bort) men jeg kan ikke....

Hvorfor???

Fordi jeg ehh....ligger litt bak....og må bruke påska til å lese til EKSAMEN!!! Sympati er herved på sin plass.....i hopetall!! Heldigvis har jeg kjøpt meg en dunk rødvin, og en stor pose med påskegodt!!! Litt luksus må studenten unne seg!!!

3 kommentarer:

  1. Kjære lille vennen min..... Du får heller snu på det og være glad for at påsken kommer nå og at du kan bruke den til noe fornuftig...... Samtidig som du kan kose deg med litt vin og påskegodis innimellom når du tar deg noen gode lange pauser fra lesingen.... Jeg skal jobbe det meste av påska, begynner med sen-vakt i dag, også har jeg tre dag-vakter før to fri-dager... "Røde penger" kommmer godt med, når det snart er komfirmasjon her... Ha en riktig god "lese" påske Eva Renate..... Jeg kan ringe deg en av dagene, så går det jo fort en time der også:-)) Stooooor bamse-klem fra Mona <3
    <3 <3

    SvarSlett
  2. Stakkars deg. Det er ikke moro å være hjemme når man MÅ. Jeg derimot, er hjemme fordi jeg VIL. Det er noe helt annet, og nytes i fulle drag. :-)

    Påskeklem

    SvarSlett
  3. Uff da:( Kjedelig da... MEN tenk når det er over da kan du NYYYYYTE mange påsker:-D
    En oppmuntrende hilsen fra meg... Prøver i hvertfall;);)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...