lørdag 14. april 2012

Blomstene mine lider.....

Jeg dreper blomster jeg.....fortere enn andre bytter sokker!! Jeg får de ikke til - rett og slett. Jeg skjønner at jeg ikke har noen karriere hos en blomsterbutikk. Jeg har rett og slett ikke mulighet til å ta vare på alle de flotte blomstene som er der.

Påska ble brukt fornuftig av meg....jeg rydda, vaska, kasta, leste etc. Og etter en samtale med mamma, fikk jeg også beskjed om å ta en runde med GJØDSLING på blomstene mine. Himmel - de har da ikke fått vann en gang, og nå skal jeg gjødsle??? Jaja, innerst i skapet stod det i alle fall en flaske med noe på - så da tok jeg en runde.

Det er nok da jeg skjønner at gjødslingen trolig kommer litt i det seineste laget:

- har ikke samvittighet til å kaste denne. Denne fikk vi da jeg og hotsexyman ble samboere. Føler at det IKKE er et godt tegn om jeg må kaste denne. Men den ser litt trist ut dessverre.

Ehhh - sliter med orkideer jeg.....Denne blomstrer nå i alle fall.....men de dauer jo like fort..Det er derfor jeg er superglad for at Rema1000 kjører diverse blomster til 39.90,- Da kan jeg lissom bare kaste de døde, og kjøre på med noe nytt. Men nå skal de jaggu gro først de jeg har gjødslet asså....det får være grenser ellers...

2 kommentarer:

  1. Uff ja blomster er meg et styr til tider. Noen overlever her, men andre er det overhode ikke håp for. Ja ja sånn er det bare;);)

    SvarSlett
  2. Ja det er så rart. Jeg har en blomst som vokser og tror den er kongen av blomstene....men resten, de bare DØR!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...