tirsdag 24. april 2012

Passert 30 og fortsatt bilsjuk

Åhhhhh jeg trodde det lissom var noe som ble borte når man ble voksen jeg??? I alle fall passerte 10 år!!

Ulempen med å bo på Frøya er å dra fra Frøya (forvirra???) Veien fra Frøya til Orkanger består av en humpevei som i perioder svinger seg som massive 8-tall. Noen steder har veien blitt veldig bra, og den blir snart bedre......
Uansett - dersom jeg ikke sitter ved rattet selv, så sliter jeg. Samboer kjører litt fort her og der, og det skal kun litt ubehagelige svinger til - og BAM, så sitter jeg der med kvalme, trøtthet og blæhhh.

Men her om dagen tenkte havnet jeg i tillegg i BAKSETET på en bil under denne strekningen. Med godt mot startet vi turen, og jeg skravla som om jeg fikk betalt for det. Plutselig blir jeg STUUUUUM.
Jeg var kvalm om det var svinger, jeg var kvalm der det IKKE var svinger. Jeg var trøtt, og når jeg er trøtt så har jeg lettere for å bli kvalm.

Nei himmel......så der satt jeg da....jeg NI-stirra på veien uten nesten å tørre å blunke. For ble øya holdt igjen et 10-dels sekund for lenge, så skylte kvalmen over meg. 1 time og 10 minutter var jeg plaget - de resterende 35 minuttene gikk ganske greit!!

Godt man har slike barnesykdommer ennå!!

Noen som har noen tips eller?????
- nei jeg spiser ikke sjokolade før tur dersom noen tror det hihi


3 kommentarer:

 1. Et gammelt kjerringråd som min mor prøvde på to av mine yngre søsken, det var å ta to plaster som hun satte på kryss over navlen deres!
  Tro det eller ei - MEN DET FUNKET!
  De var veldig bilsyke, men har ikke hatt noen plager med det etter at de begynte med plaster!

  SvarSlett
 2. Har du prøvd det "reisesyk" armbåndet man får kjøpt på apoteket? Har hørt veldig bra omtale av dem!
  Har ei veninne som brukte det når hun var kvalm ellers også, så den var vist bra :)

  SvarSlett
 3. Armbåndet som du får kjøpt på apotek, eller på -nille FUNKER faktisk. Iallefall til meg. Sitter selvfølgelig med øya ganske på veien uansett, men greier å slappe av mye mer. Ikke er jeg kvalm heller. Jeg blir nemlig kvalm selv om jeg følger me på veien så godt jeg kan, men me disse så slipper jeg dette. Iallefall fremme i bilen.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...