mandag 12. november 2012

Voksenpoeng igjen

Etter å ha fått et lite hint om at det GÅR ann å bytte gardiner innimellom, så fant jeg ut at jaggu skulle jeg glimte til med mine husmoregenskaper igjen.
Jeg skulle vise dem at jeg også kan bytte gardiner når sesongen sier at det er på tide.

Men naturlig nok ble det da julegardiner jeg valgte å kjøpe. Jeg må starte på mitt interesseområde, og heller utvide horisonten etter hvert (det skal sies at jeg NEKTER å kjøpe gardiner som skal byttes oftere enn hvert 6 måned p.u.n.k.t.u.m)

Så tadaaaa jeg har kjøpt meg nye julegardiner (kremt, jeg mener selvfølgelig VI har kjøpt oss - regner med at kjære samboer blir dypt fornærmet om jeg ikke inkluderer han i vårt nydelige innkjøp)

Men når skal man henge opp julegardiner??? Vi kommer hjem fra ferie til 01.12, og jeg pleier ofte å bli litt forkjølet og sånn når jeg kommer fra ferie - så jeg tror lissom ikke at jeg skal belage meg på full julevask og gardinbytting da. Bytter jeg da gardiner helga FØR 1.advent, eller 2.helga i advent???? Husmødre der ute.....hva gjør dere????

 
Gardinene er ENSFARGEDE røde, uten dill, uten dall - mørke julerøde.
Og jeg er særdeles fornøyd. Gruer meg til de skal henges opp.....for da må jeg stryke dem og sånn.....og vaske de som henger oppe......og de igjen må strykes.
 
Aner dere en liten fortvilelse over gardiner og stryking??? KORREKT!!!

6 kommentarer:

 1. Kom bare plutselig innom her og ser at du ikke har fått noen råd. Her i huset kommer julegardiner opp siste helga før jul. I år er det 15. desember. Men jeg ser jo at jeg følger helt andre tradisjoner enn i de fleste i våre dager.

  SvarSlett
 2. Svar
  1. Japp!! Det hadde forsåvidt ikke spilt noen rolle.....det er samboer som stryker i dette huset :P

   Slett
 3. Er ikke akkurat noen husmor jeg men hopper inn og sier at du henger de opp når du vil ;)
  En uke før jul kanskje?? Eller tidligere for den som vil ha mer jul i huset??

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er godt at noen hjelper den forvirra husmora ;)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...