tirsdag 20. november 2012

Mitt liv.....hva har gjort meg glad??

Med sjokkis i ene hånda og kaffekoppen i andre hånda, hadde jeg god tid til å nyte og tenke her en dag. Jeg tenkte på hva som gjør meg glad!!
Og så tenkte jeg på hvor forandret dette er nå enn tidligere. Uten tvil har jeg alltid vært glad i jul, sjokolade og pakker......men den hverdagsgleden har forandret seg betraktelig.

Venner og familie vil nok alltid være den viktigste biten i livet mitt, og jeg har vært heldig på mange mange områder. Jeg har hatt familie som jeg er nær, og vi har opplevd mye bra sammen. Jeg har tålmodige, snille og enestående foreldre - som har støttet meg i ALT jeg har gjort. Venner og familie gjør meg GLAD og lykkelig.

......men hva med alt det andre da???

I en periode da jeg gikk på ungdomsskole/videregående skole var venner, en kommentar, fredager, leksefri og gutter - noe av det som kunne gjøre dagen min perfekt (eller verdens undergang, kom ann på situasjonen)


 Deretter kom en periode hvor stipenddag/lønning, studentøl, eksamensfri, studieturer og skolefri var ting som kunne få smilet til å ligne et colgategliz. Studietiden var preget av å leve i en boble av lekser, øl og venner. Min mening er at alle burde ha en slik periode. Jeg forstår at ikke alle faktisk har mulighet eller lyst til å gå på 3 årig høgskole, og det er ikke DET jeg mener. Men det var da jeg flyttet bort for første gang. Jeg lærte å bli selvstendig, ta valg, prioritere og HA DET GØY.
 
Deretter fikk jeg min første faste jobb, og hverdagsgleden bestod i lønningsdager, mestring på arbeidsplassen, fritidsaktiviteter og reiseopplevelser.
Jeg brukte mye penger på å oppleve verden, og selv om jeg absolutt skulle ønske at jeg hadde fått reist enda mer, så har jeg fått oppleve masse flott i denne perioden i livet. Jeg var i Thailand, flere turer i USA, Europa og flotte turer i Norge. Jeg var singel og med reisetrang.
 
 

 
- så ble jeg bankslave, da jeg kjøpte min første EGNE leilighet!!! For en skremmende lykke. Jeg husker ennå da jeg tok over leiligheten og fikk nøklene for første gang. I det jeg satt igjen alene i den tomme leiligheten, gled jeg ned på gulvet mens en ubeskrielig følelse av panikk og lykke samtidig bruste. Jeg skalv men var utrolig  LYKKELIG. Dette var nemlig drømmeleiligheten min, og prosessen med å kjøpe den hadde jeg gjort helt ALENE. Tror kjøpet av denne leiligheten er noe av det jeg er mest stolt av i mitt liv hehe. Rart....tror ikke jeg helt får til å fortelle dessverre.
 

 
 
Og så havnet jeg på Frøya, og ALT forandret seg. Min boble bestående av en råflott leilighet, singel og med reisetrang - ble forandret voldsomt.
Jeg flyttet inn i et hus til en flott samboer, som hadde ikke mindre enn tre flotte gutter. En liten kontrast fra meg og mitt.
Hverdagsgleder har nå blitt alt annet enn lønningsdager og kommentarer fra gutter hehe. Hverdagsgleder blir alt fra å se en TOM vaskekurv, en hyggelig middag med god stemning, en lykkelig gutt som endelig klarte matteleksa, en samboer som står på kjøkkenet og lager mat til meg.
 

 
- hver periode i livet, har gitt meg så uendelig mye. Og jeg er så glad at jeg har hatt alle periodene, alle som en. Selv om jeg trolig var en grusom fjortiss med humørsvigninger, kviser og kansje litt voldsom selvopptatthet hahaha.
 
 
3 kommentarer:

 1. Glad i deg lille venn.... Du er bare helt enestående.......<3 <3 <3 Klem fra (verdens beste kusine) Mona

  SvarSlett
 2. Takk Eva for at du deler ditt gledesperspektiv :-) For oss som har kunnet nyte din tilstedeværelse, kan gleden også i deler av livet betegnes som "Eva-glede" - bare fordi du er du, og det smitter.. :-D Stor klem fra Lasse og Bodil

  SvarSlett
 3. Nyt gledene og minnene, ikke alle får ha slike minner :)

  Håper du har en fin ferie :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...