lørdag 3. november 2012

En lørdag uten planer.......

I går dro samboer på jobb, og gutta dro til mamman sin!!

Det betyr at denne helga her er den såkalte EVA - helga. Da gjør jeg nemlig akkurat hva jeg vil! (jeg startet faktisk i går med å HIKKE samtidig som jeg drakk et glass brus. Det er faktisk helt utrolig hvor mye brus jeg klarte å få utover genseren i det stuntet der)

Noen tenker at det helt sikkert må bli kjedelig å være hjemme alene uten planer, og ja det kan forsåvidt bli det.

Men at noe er kjedelig gjør faktisk INGENTING. Det betyr at jeg har overskudd til å finne på noe, og da får jeg jaggu ta ansvar for å gjøre det!!
Men stort sett betyr EVA-helga at jeg baker, rydder, ser tv, sover lenge, drikker enorme mengder kaffe, lager god kosemat, synger, tar bad, hårkur, ansiktsmaske og lakker negler - ikke alltid i logisk rekkefølge!!

I dag har jeg en lørdag uten egentlig en eneste plan. Jeg har lyst til å rydde litt i en roteskuff, og det er fint vær ute - så jeg kommer nok til å gå en tur. Men jeg MÅ ikke hihi

God helg alle sammen.
- jeg sov helt til 09.00 i dag,, og sitter nå klar for å oppdatere meg på nettaviser og slikt, med en stor kopp med kaffe!!!
Hverdagslykke!!

(men nå skal det også sies............når tiden nærmer seg at samboer skal komme hjem, er jeg urolig, rastløs og bare veeeeeenter på at han skal komme hjem igjen. Jeg liker å være alene, men jeg ELSKER å høre skrittene hans inn døra)

3 kommentarer:

 1. Jeg har også en sånn dag i dag Eva! Gjøre ingenting dagen:-) fantastisk deilig! Kan ikke huske sist jeg hadde det.... dagen skal koses bort! Klem fra Aina ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Deilig Aina :) Jeg har også nettshoppet litt i dag, og julegave til din sønn er herved kjøpt!!! hihi

   Slett
 2. I morra har jeg en dag UTEN en eneste plan;);)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...