onsdag 7. november 2012

En oppfordring fra meg....


Med klumpen i halsen ennå, sitter jeg og skriver dette. (dette skjedde i går, men jeg skriver det rett etter hendelsen)
2 stk ungdommer/voksne (er fortsatt usikker) går langs veien på Frøya UTEN refleks. Jeg kjører bil!!  Mot meg kommer en bil, som gjør at det er vanskelig å se.
HELDIGVIS kjørte jeg under fartsgrensa, og jeg bremset fordi jeg ble blendet av bilen i mot........hadde jeg ikke gjort det hadde jeg kjørt de ned -RETT OG SLETT!!!

De hadde mørke klær UTEN refleks!!!

Vær så snill......ta på refleks!! Sjekk barna og ungdommene deres. Sørg for at de synes. Det koster 10 kr for en refleks på Nille!!

Jeg har så lite lyst til å tenke på alternativet!!!!!!!!!!

6 kommentarer:

 1. Uff, dette temaet er viktig! Ingen av oss har lyst å bli ufrivillig drapsmenn og ingen av oss har lyst å miste en eller flere.

  Bruk refleks, værre er det ikke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg skjønner ikke hvorfor noen velger å la være. Virkelig ikke!!!

   Slett
 2. Jeg forstår bare ikke at noen tør gå uten refleks, dette synes jeg også er skummelt og jeg kjører ikke bil en gang. Det tar ikke mange sekundene å feste en refleks på jakka på vei ut døra. Viktig!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei jeg fatter det ikke. Og er det fordi de ikke har råd, så skal de bare ta kontakt - så skal jeg kjøpe en til dem!!!

   Slett
 3. Må innrømme at det var ikke langt unna jeg stoppa et par karer og spurte om de ikek var blitt så gamle at de visste hva refleks var enda..

  Kom nemlig gående et par karer i 50-60 åra i mørke klær langs veien da jeg kjørte avgårde i går kveld.. Syntes liksom de var gamle nok til å vite hva refleks var, og over aldern hvor refleks ikke er kult og..såeh..
  Kommunen er nemlig så gnien at de ikke har på gatelysa i byggefeltet serru..

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er ikke alltid det er ungene som er verst. det er jo vi voksne som ikke tar ansvar!!! OPPGITT ja

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...