torsdag 20. september 2012

Bursdagsfeieing, 7 år- fotballkake

I helga fikk vi ENDELIG hatt feiring av husets 7-åringer. De har hatt bursdag for leeenge siden, men tiden har ikke helt passet for at vi kunne invitere familie og voksne hit.
Men på søndag var planen at vi skulle feire (1 time før bursdagen skulle starte, trodde vi at gutta hadde fått noe barnesykdommer, og vi måtte derfor avlyse deler av festen - i etterkant tror vi nok at det kun var knottestikk)

Men uansett- jeg liker å dra igang bursdager, men har også innsett egne begrensninger. Det er derfor det er lurt å ha enkle rekvisiter, som gjør myyye. (noen bruker ekstreme penger, masse tid og er utslitt etterpå - VIL IKKE DET JEG)

For eksempel har vi alltid ballong dopapir på en slik dag. Rullen er kjøpt på Europris, og den har jaggu holdt siden vi feiret 5årsdag haha.

Fotballkake var ønsket, og ALT....jeg mener ALT som kunne gå galt - gikk galt. Jeg startet med å steke en vanlig sjokoladekake i en slik wilton fotballform, og var ganske så fornøyd med egen innsats.
Da den var avkjølt og jeg var overlykkelig - oppdaget jeg at den var RÅ i midten.!!!! Men jeg hadde verken tid,lyst eller ingredienser til å lage ny - så da var det å bli kreativ. Vi fjernet det som ikke var stekt med en skje, og i hullet la vi nonstop. Så la vi kakefatet oppå før vi snudde kaken igjen. Ble VELDIG bra, og en fin overraskelse når man kuttet kaken, med masse nonstop som kom ut. Videre ble rødfargen- rosa og svartfargen-grå, men dette er bagateller, og gutta var særdeles fornøyd uansett.
Så inni denne kaken er det også nonstop!!
Fotballpynten er kjøpt på Cacas sin nettside, og er spiselige.
Vanlig smørkrem med ekstra vaniljesmak til pynt
Ellers fungerer et billig 3etasjers kakefat fint som pynt og med pikekyss, sjokolade og kjeks -ble det dekorativt. Fordelen med slike ting, er at selv om det ikke blir spist opp - så er det holdbart og trenger ikke kastes etterpå.
 
. Angry Birds penneholder fikk popcornfyll og var i en periode ikke like sinte.
 
Her snakker vi ganske enkle ting, som ble veldig dekorative.
Kaken tok tid, men samboer deltok aktivt, og det gikk veldig greit.

2 kommentarer:

  1. Hehe, herlig overraskelse med kaken da. :-D

    SvarSlett
  2. wow..imponerende kreativ redning av kaken. Som btw var råtøff! Det enkleste er ofte det beste, er det ikke det de sier?:)
    Ha en fin dag!
    klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...