torsdag 10. mai 2012

Wrooom.....broooooom

I Kypros kan det visst bli overskyet. Ikke at det nødvendigvis gjør så mye, for da er det bare en ting å gjøre!!! VI LEIER EN BIL!!! Ikke no problem det - jeg stoler blindt på samboer sine kjøreferdigheter, og vi leide bil.


Egentlig er jeg usikker på om det var en bil.....eller om det var en...blå bie! Den var i alle fall ikke større enn en bie. Med samboer sine godt plasserte 1.92 cm forann rattet, så lo jeg så jeg gråt. Bilen var søt - samboer var i alle fall ikke barsk!! Men vi hadde bil til disp i 2 hele dager.

- dette var første del

Del to er......på Kypros kjører de IKKE på høyre side av veien. Nope....der kjører de på venstre side. Her kjente jeg at jeg ikke var i tvil om at kjære samboer ville klare dette utmerket. Og med en kartleser som meg ved siden av, så var jeg OVERBEVIST om at dette ville gå som en drøm.

Første kryss og samboer svinger inn på høyre side og bortover.....etter at jeg elegant forklarer at han nok bør flytte seg snart, kom vi oss RASKT og BRÅTT over på "rett" side. So far....so good!!
Resten av turen gikk overraskende fint....vi hadde kun en bitte bitte liten seanse med en mopedist.
Jeg kan nok dessverre ennå se frykten i øya hans, der vi kom på VENSTRE side av veien og skulle til høyre opp mot hotellet. Veien var smal, og samboer vrengte over. I mot kom en søt mopedist på en vespa av et slag, med pottehjelm og shorts!!! Han ble redd, jeg ble redd, samboer ble redd


Alle overlevde!!!!

- vi ble kansje LITT lurt av billeiedama, men det er sånn som skjer!!!

1 kommentar:

 1. Hva er det med Sør-Europa og små biler? Familieferiene da jeg var yngre ble ofte tilbragt i en sånn bie, med meg og to yngre søstre trykket sammen i baksetet. Var ikke mye idyllisk:S

  Jammen godt at det gikk bra, at dere overlevde. Alle sammen.
  Å bli litt lurt kan skje den beste;)

  Fin kveld til deg,
  god klem,
  og velkommen hjem:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...