onsdag 9. mai 2012

Klipp klipp...så får du....ehhh...JULING?????

Vi ankom Agia Napa midt på dagen forrige mandag, og etter å få slengt inn kofferter, testet badet (jeg må ALLTID tisse når jeg kommer frem til ting.....uansett) sjekket balkongen og skiftet til klær som var noe mindre svette....var vi klare for å utforske hotellet.

Hotellet var nydelig, med stilig design og et personale som stod på 24/7

Men samboer var LITT lang på håret (dvs lykketrollsveis....) og i følge brosjyren så skulle det være en frisør på hotellet.....så vi tusla i vei.

Frisøren holdt til på FITNESSAVDELINGEN (jada, det var visst egen fitnessavdeling der også...) og samboer gikk da inn for å spørre etter ledig tid. Jeg sjekket treningsavdelingen i ca 30 sekunder før jeg gikk til samboer for å høre om når han skulle få tid.....

Følgende scenario skjer da:

- En dame har plassert min kjære i en stol med en lysegul PRIKKETE hårkappe snurret rundt. Tydeligvis hadde damen tid MED EN GANG, og dette ville sikkert ikke samboer la gå i fra seg.
- Samboer ser litt forvirret og usikker ut, men smiler ganske tappert......jeg på min side får øye på en STOR kurv full av rundbørster. Vi snakker ikke om 5-10 rundbørster......nei det måtte være minst 50. Hvor mange rundbørster kan man bruke i løpet av en dag??? På en frisørsalong på et hotell??? Dette var min bekymring

- Samboer gløttet nå enda mer usikker bort på meg, og prøver å hinte til at han heller hadde fått øye på en litersflaske med vodka. Dette så ikke jeg, og det var kansje like greit for ellers hadde jeg jo flirt meg i hjel. Dama var full og med en fetish for rundbørster.

Er historien ferdig????? NOPE

- Før jeg egentlig vet hva som skjer, så begynner hun å verbalt angripe samboer med å fortelle at mannfolk er det svake kjønn, og dersom det var menn som skulle føde  -ja da ville de ha dødd.
Da begynte jeg å flire....for....ehhh........samboer er ca 1.92 cm høy, breiskuldret og med et par kg vel plassert på kroppen. Når jeg ser han sitter i stolen med prikkete hårkappe, halve håret klippet bort og med en ganske sint full kroatisk dame....da klarte ikke jeg å holde meg!!!

Men joda....samboer fikk klippet håret mens jeg IKKE klippetime selv om det egentlig var planen!!

2 kommentarer:

  1. :-D Like greit, kanskje! Håper han ikke ble skamklippet, fulle sinte damer er ikke til å spøke med. :-D

    SvarSlett
  2. Fulle sinte damer med saks er skumle,
    forstår godt at du sto over den klippen!
    Og du; du har en modig samboer;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...