søndag 27. mai 2012

Konfirmasjon


I dag er jeg i konfirmasjon til den nydelige fadderungen min Elise!! Helt utrolig hvor fort tiden går (himmel, når hørtes jeg gammel ut) Men det er helt sant, husker godt da Mona kom hjem med dette lille nurket!!!

Elise er ikke et lite nurk lenger - hun passerte høyden min for mange år siden!! Jeg opplever det som mobbing mot meg, men det ser ikke ut til at hun bryr seg. Hun bare tar meg under armen og går hihi!!

Elise er snill, morsom, voksen, nydelig og ærlig!!! Hun liker mennesker - gamle og unge, og hun er veldig glad i familien sin!! Gleder meg til å se hvilke valg hun tar fremover, og hva hun ender opp å jobbe med. Jeg har mine tanker om det hehe.

Gratulerer med dagen Elise, håper du får en flott dag!!
- og jada, talen er skrevet!!


4 kommentarer:

 1. Gratulerer med konfirmasjonsdagen til søte Elise:)
  Og jeg tenker det gikk bra med talen din,
  selv om det ikke skulle forundre meg om dagen bydde på en Eva-historie;)

  Ha ei fortsatt god pinse fine du,
  god og varm klem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe det var ingen tale om hvordan hun skal klare voksenlivet og slike ting nei :P
   Men ho virket fornøyd....og ikke aaaltfor høy, selv om jeg så ho gjemte seg bak hendene et par ganger

   Slett
 2. Hehehe, ja vi vokser til vi også. hadde besøk av to venninner i går, de satt å fortalte om alle de grå håra de hadde funnet på egne hoder... Altså, jeg har ikke grå hår, bare så det er sakt. Men, mitt eldste fadderbarn ble 21 år nå i april. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig!? Jeg er jo knapt 22 år selv...
  Tenker talen ble fantastisk. Neste år skal vi jo i felles konf du og jeg, du som stemor og jeg som tante og gu`mor. Krever vel taler av begge to det kansje *gulp*

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg blir faktisk ikke eldre jeg - er faktisk et mirakel hehe.
   Gumor må til med tale ja....DET er på sin plass :P Jeg derimot satser på å gi støtte til alle de andre som holder tale hehe. Viktig meg massiv støtte!!!

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...