onsdag 27. juni 2012

Mat og idrettsannlegg

Nå forventer dere sikkert et pedagogisk korrekt innlegg om mine meninger om hva som serveres på ulike idrettsarrangement.......men NEI, sorry dette er ikke det. Jeg kan godt slenge inn en enkelt kommentar om at jeg også ønsker litt mer sunne varianter som f.eks frukt og grønt - men noe mer enn det tar jeg ikke nå.


Nei jeg lurer egentlig på hva som skjer med MAGEN til barn på slike steder. Husets to 6åringer er ikke veldig storspiste. Mat er i perioder fryktelig kjedelig, og det er myyye gøyere å spise is eller leke. Mat trenges ikke.

Bortsett fra når vi kommer opp på "banen på Nabeita" og vogna som serverer pølser og vafler er åpen, og to hyggelige damer står der. DA finnes det faktisk ikke bunn i gutta. Pølse i hånda mens man lykkelig løper rundt og rundt banen med bestekompisen - gjør bare at man kan spise til dama i boden sier at det er TOMT.

Jeg har opplevd at et stk gutt spiste to store vaffelplater og så fikk en pølse etterpå. Mens han spiste pølsa leika han seg med bestissen Johan. Pølsa var tom, og sjokkert snur han seg og roper på meg "HVEM TOK PØLSA MI????" Han nekta plent på at det var han selv som hadde glupsket den i seg på en to tre.

Man vet lissom at man har vært i boden der noen ganger, når gutta kommer for å kjøpe vaffel, og damene sier - du vil ha vaffel du UTEN syltetøy og i alle fall uten serviett!!!......så tidligere en dag spiste vi middag, hadde deilige vafler til dessert. Vi pakker sammen og reiser opp på banen for å se på Gutter 14. Og det FØRSTE som skjer er at begge gutta hopper rundt som om de må veldig på do, mens de hyler av begeistring "vaffelkak, vaffelkak - æ e så sulten på vaffelkak" Var jo flaks vi akkurat hadde spist middag!!1 kommentar:

 1. Du vet at den maten du spiser når du står ikke teller?
  (eller den du spiser alene, eller når det er mørkt, eller etter klokka åtte;)
  Sikkert derfor det er bunnløst!

  Håper du har det godt Eva,
  vi er sånn passe i rutine igjen etter turen til Oslo og RH forige uke.
  Varm klem til deg,
  Hanne:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...