lørdag 16. juni 2012

Husmorpoeng

Noen ganger føler jeg meg litt ekstra som en husmor. Det er ikke fordi jeg da gjør så STORE ting, men heller små ting som jeg forbinder med noe svært så voksent - da jeg var lita. Ting jeg så mamma og farmor gjøre, og som jeg så på og registrerte at man måtte være voksen for å gjøre.

Og en dag følte jeg meg ekstra slik...det var den dagen jeg.....HENGTE UT masse tøy på klessnora mi, for det luftet godt - og jeg hadde dratt av sengetøy på sengene. Så der stod jeg da, mens jeg jeg hang opp klær - nynnende på en eller annen dårlig sang jeg egentlig ikke kan.

I tillegg hadde samboer klippet plen, så jeg håpte på at håndklær og sengetøy skulle lukte friskt av nyslått plen!! DET må jo bli knall, og det gjorde det......i alle fall litt

Håper dere alle har en fin fin dag


3 kommentarer:

 1. Henge ut tøy er husmoraktig, ja. Mora mi synes at jeg bør henge ut tøyet, mens jeg sverger til en enkel og grei variant innendørs.

  SvarSlett
  Svar
  1. Innevarianten er knall - løft ut fra en maskin, stapp inn i en annen - VOILAAAA

   Slett
 2. Høres så godt ut å kunne henge ut sengetøy og annen vask.. Det kan nemlig ikke jeg så sommerstid så kan ikke sengetøy luftes ute i det hele tatt.. Er en smule hyperallergisk mot gress desverre. Det klør over hele kroppen selv nå som det bare visstnok er moderat spredning..
  Men hørtes skikkeli trivelig ut :D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...