torsdag 7. juni 2012

Fotball - fotball - fotball

Mausund!!

Jeg er en HÅNDBALLJENTE jeg!! Har kastet håndball i mange år da jeg var yngre, og jeg elsker å se på håndballjentene på Tv.

Jeg bor i et hus med 4 gutter.

 • 6- åringene spiller på knøttelaget (og selv om den o store helten pappa heier på Liverpool, så er det litt vanskelig for gutta - for bestekompisen Johan heier jo på Manchester United)
 • 14-åringen spiller på 7er OG 11er laget 
 • Samboer selv spiller på Mausund IL er IHUGA Liverpool og Rosenborgfan
 • I tillegg skal det sies at vår romantiske kjærlighetshistorie omhandler NETTOPP Rosenborg og Fredrikstad fotballklubbErgo - det er fotball for alle penga i huset vårt!!

Så når jeg ikke er å finne på knøttekamp, hyyyylende heiende på 14 åringen sin kamp, tittende på CL kamp i syden...........

..................så har jeg blitt såpass påvirka, at når samboer skal spille kamp på MAUSUND (som altså er en øy på utsiden av øya Frøya - dvs at vi må kjøre båt for å komme dit) ja, så bruker jeg faktisk lørdagsformiddag på å bli med for å heie. Jeg STORKOSA meg på Varden stadion med vafler, kaffe, 4 årstider og en utrolig bra kamp hvor Mausund selvfølgelig vant 7 - 2

.....og nivået på Mausund? Akkurat nå så leder de serien i 6 divisjon hihi
Flotteste mannfolka på Frøya1 kommentar:

 1. Jeg forstår greia med fotball - jeg gjør det altså.
  Men jeg greier ikke å bli engasjert når det går på tv...
  Jeg er volleyball-jente og jeg ser lite og ingen sport på tv. Jeg var ikke klar over at det er fotball-EM (og ikke arrester meg om det er VM, jeg tuller ikke - jeg aner ikke) før i går ettermiddag når mannen gjorde meg oppmerksom på det.
  Men når det er sagt, jeg greier fint å bli engasjert på en "live" fotballkamp. Det er noe med stemningen som gjør at det er umulig ikke å bli dradd med.
  Så jeg er ikke helt uinteressert - bare nesten;)

  Goooood klem til deg fine du,
  og nå er det plutselig helg igjen også:D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...