fredag 16. desember 2011

Dumme dumme canal digital

De slutta nemlig å sende tv2 signaler her om dagen. Og dette var rett før en av håndballkampene til Norge, så jeg var relativt svett bak øra en stund. Jeg hadde nemlig ordnet med julebrus, pizza og sjokkis - og var klar for å nyte resten av kvelden.
Men hva gjør jeg da, når dumme dumme Canal Digital tror at de kan bestemme sånn helt uten videre???? Jeg kastet meg først over pc`en for å sjekke på nettsidene dems, men NEEEIDA -det stod absolutt ikkeno om noen feilmelding i Sør-Trøndelag der.

Men litt ned på siden så stod det: Chat med Anette, 
Så det gjorde jeg!!!! Jeg var kjempefrustrert fordi kampen snart skulle starte, og jeg hadde LITE sympati for at tv2 var borte (jeg hadde nemlig alle de andre kanalene)
Anette derimot prøvde nok så godt hun kunne å fortelle/spørre om alt mulig rart, men det FUNKA IKKE!!!! Det er også på slike ting at min tålmodighet IKKE helt er på topp. Så jeg gav dama klar beskjed om hva jeg syntes om dette, og hun skulle se om hva hun kunne gjøre.

- Det ironiske her er at NETTILGANGEN MIN nå også blir borte!!!! Så internetten døde litt!!! Siden jeg nå var så frustret, fant jeg ut at jeg fikk ringe samboer - han har nemlig løsninger på det aller aller meste.
Han kunne dessverre ikke bistå med så mye, men han spurte nå om hva jeg hadde gjort selv
"Kjeftet på Anette på Dumme Canal Digital" hylte jeg i telefonen!! Samboer er vant med at jeg kan være litt oppgitt over slike ting.

Det er da min kjære vakre tålmodige samboer like rolig sier "Men Eva da, Vi har ikke Canal Digital - vi har Riks TV"

OOOOOOPS!!!!!
Til deg Anette - unskyld :(

3 kommentarer:

  1. HAHA!! Hohoo... Men du? Fikk du sett kampen eller?? :))

    Og forresten, de Canal Digital-folka har litt godt av litt sånn Eva-behandling en gang i blant ;)

    SvarSlett
  2. Jeg fikk sett kampen via PC!!! Var absolutt ikke det som var planen, men heldigvis har vi Sumo hihi

    Jeg var flau, men samtidig forbanna - så jeg fant ut at det gikk opp i opp hihi

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...