fredag 2. desember 2011

Røde lys betyr ikke alltid jul....

I helga var vi på tur til Østfold. Vi hadde en flott helg med enorme mengder snop, skravling, latter og kos. Av en eller annen grunn stresser jeg ALLTID rett før avreise.

  • Har jeg husket å slukke alle lys?
  • Har jeg tømt søpla?
  • Står vaskemaskina på?
  • Fikk jeg låst verandadøra? etc.......denne dagen var EGENTLIG et unntak. Jeg hadde fått unna alle slike ting, og vi var klare for avreise i god tid før skjema, og alt var fint!!!

Etter nøyaktig 1 minutt får jeg spørsmål av tenåringene som var med, om ikke vi kunne fikse spotify i bilen, slik at musikkønskene kunne komme på rekke og rad. Og joda, det er da absolutt ikke noe problem det!!! Selv om jeg ikke er blekksprut, er jeg faktisk ganske godt i til å kjøre bil, fikse ledninger, justere lyd, starte vindusviskere, klø med på nesa og ha oversikt..........
..............jeg bomma på å sjekke speedometeret!!! 

Etter 3 minutt.....og JA det er faktisk ikke mer enn 3 minutter fra huset vårt blinket det rødt i den FORBANNA fotoboksen i Frøyatunellen!!! Snakk om flott start på turen!!!! :(
Ikke kjører jeg veldig fort, jeg pleier å være ganske flink i trafikken......hva som skjedde aner jeg ikke.

Det jeg vet er at det blinket rødt - samtidig som jeg har armen i været for at jeg skal fikse lyset - for gutta skulle lete etter en ledning.

Noen som vil donere noen stakkarslige kroner nå rett før jul eller????? :( 

1 kommentar:

  1. Uffr, den er lei:( Håper ikke boten svir for mye. En positiv ting er at de pleier å være trege med å få den sendt, så kanskje du ikke får den før i januar ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...