mandag 5. desember 2011

Smør!

Butikkene er jaggu tomme for smør!! 


På østlandet har jeg hørt om smørmangel i flere uker allerede, men her på Frøya tror jeg nok at vi klarer å skaffe litt smør ennå (i alle fall i bordpakninger)


I denne skrekkens jammer, hvor folk hylte ut at jula ikke ble den samme uten ekte smør - så ble jeg superredd. Jeg vil jo at jula skal være akkurat som den har vært jeg (asså, om ikke identisk - jeg er i alle fall veeeeldig glad i tradisjoner)
Så i ellevill redsel grabbet jeg til meg en pk med meierismør samtidig som jeg smilte ut av butikken. Neste gang jeg var i butikken tok jeg jaggu med meg en pk til sånn at jula mi skulle være reddet i år. Ingen skulle fortelle meg at jeg ikke skulle få jul 2011.

Men ikke baker jeg, og i maten bruker vi ikke akkurat uante mengder - så jeg ANER ikke hva jeg skal gjøre med dette smøret mitt jeg. Det ligger 1kg så pent stablet i kjøleskapet og jeg smiler lykkelig for at JEG ja JEG klarte å få tak på smør.......
.........så nå venter jeg bare på resten!!!! At noen forteller meg hva jeg skal gjøre med dette forbanna smøret som ligger i kjøleskapet. Hva bruker dere dette til?????

5 kommentarer:

 1. ....legg det ut på finn til høyestbydende...:P

  SvarSlett
 2. Det er pga sånne som deg det er mangel. Nå kommer det bare til å råtne i kjøleskapet. Hvorfor kjøpte du det!!!
  Idiot!

  SvarSlett
 3. Tja råtne og råtne....nå tror jeg mine innlegg skal leses med en BITTE lite snev av ironi og humor.....så jeg har nok LITE med smørmangelen å gjøre. Men jeg burde kansje føle meg priviligert over at noen tror jeg har så stor innvirkninge på toll, melkeproduksjon og norske trender (les tine.no for mer informasjon vedr. smørmangel)

  Eva :))

  SvarSlett
 4. Ja, dette er nok kun din feil ja Eva ha ha. A.S

  SvarSlett
 5. Hihi - Bra innlegg! Du kan rive opp gulerøtter i tynne flak (med skrelleren) og legge det i ildfast form. Legg små terninger med smør på gulerøttene og sett formen med lokk eller folie på inn i stekeovnen i ca.15 min...Det er veldig godt til biff :O) Eller smørdampe andre grønnsaker.. OBS; Husk å ha litt igjen til smørøyet i grøten som skal settes ut til nissen ;O)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...