Men vi kaller det pannekakebrød, og vi trenger absolutt ikke bruke loff. Vi bruker gjerne ferdig oppskåret mellombrød MED frø også.
Mel, melk, egg, sukker og kanel blandes til en røre.
Sleng oppi brødskiver til de har trukket til seg røren.
Stekes i stekepanna med smør til de har blitt gyldne
Serveres med jordbærsyltetøy og et dryss med sukker
Søndagslykke!!
Ps. her kan man fint få hjelp av ivrige barnehender. Da smaker nemlig maten EKSTRA godt
(oppskriften kan sikkert lages med grovt mel, sukrin og soya melk....dersom dette er aktuelt)
Så deilig ut Eva. Her bruker vi det samme (dropper kanel og sukker), men serverer med varme knuste tomater og stekt bacon. Forøvrig verdens beste "dagen derpå" mat ;)
SvarSlettMen denne over her skal absolutt testes ut :)
Retten blir EKSTRA god dersom man bruker syltetøy på flaske, slik at man kan skrive bokstaver til folk man kjenner.....for så å spise opp bokstavene dems!!!
SlettDet hørtes utrolig godt ut, akkurat slik mat jeg liker (lun og god "comfort-food":)
SvarSlettSkal helt klart testes ut, er det noe mål på røren eller bare å "slenge i" til det ser riktig ut?
Venter du fortsatt forresten?
God klem
Hanne:)
Nei her kjøres det på slump. Fint til kvelds dersom dere har hatt pannekaker til middag f.eks. Eller sleng det sammen hihi.
SlettVenter?? hehe....bitte litt :P