Det har seg jo slik at jeg IKKE liker smaken av taco (jahh og nå dauer vel halvparten av dere av sjokk) så tacokrydder blir derfor selvfølgelig IKKE brukt når jeg lager nachos.
Her er min oppskrift:
- En pose nachips , jeg liker best de runde fra Old El Paso, men ta nå hva du har/liker
- En pk kjøttdeig
- En pose fajitas-mix (det er HER min lille vri kommer inn)
- Revet ost
- Rømme
- Salsa
- Evt jalapenos (noe samboer må ha, mens jeg elegant hopper over)
Fremgangsmåte:
- Sett ovnen på ca 220grader
- Stek kjøttdeig og tilsett en pose fajitasmix. Sleng evt i en dæsj med vann dersom det blir litt tørt.
- Legg en jevn "seng" av nachips i en ildfast form - litt under halve posen ca??
- Halvparten av kjøttdeigen strøs oppå
- Sleng på litt revet ost - trenger ikke mye her synes jeg
- Så gjentas med resten av nachips før kjøttdeig.
- Revet ost på toppen - er du en ostoman trenger du PLENTY med ost på toppen ;)
Inn i ovnen til osten er smeltet!!
Serveres med salsa og rømme ved siden av (ja og jalapenos for de som liker det)
Øl er faktisk NESTEN påbudt når man spiser dette
(om man er over 18 år jaaaaaa)
Enjoy
å gjett i dag blir det nachos til middag:-P Det er lenge siden... å jeg GLEDER meg til å drikke en øl til nachosen om 5-8 månder;)
SvarSlettHa en herlig dag.
Klem fra meg.