onsdag 24. august 2011

Fetakrem med soltørket tomat

En ny liten oppskrift som plutselig ble til her om dagen. Samboer og jeg skulle ha flintstek stekt i panne med poteter og asparges. Siden jeg synes det er litt godt med saus av ett eller annet slag, så fant jeg ut at jeg skulle prøve å mekke noe nytt.


  • Et par - tre - fire spiseskjeer med fetaost (Arla Apetina sin er best, uten protest) i en bolle. 
  • En stor spiseskje med soltørket tomat som er most (vi har kjøpt en i sverige, som allerede er most til krem. Veeeeldig praktisk) 
  • Litt av oljen fra fetaosten - to tre ss kansje.

Dette blandes med stavmikser til en krem. Blir det tykt så bare spe med litt mer olje.

Smakte nydelig over aspargesen og til kjøttet.

1 kommentar:

  1. Det hørtes ut somm noe jeg også kunne likt:) Skal definitivt prøves! Enig med du, apetina er best ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...