onsdag 29. august 2012

Bilder fra Oppdal

Vi bor på Skifer hotell og kurset er også her. For er utrolig flott hotell. Når det er dessert buffet med makroner og bær - ja da er jeg solgt. Gleder meg til middag hihi

Oppdal

(IKKE mitt bilde nei hihi - google er min venn)

Er på seminar i et par dager nå.
Har satt kursen mot Oppdal, og nettverkssamling i regi av Rusfaglig forum

Jeg har nå aldri vært på Oppdal før, så håper det er et fint sted (dere som bor på Frøya - nei jeg har ikke vært på Oppdal. Jeg er fra Indre Østfold - vi drar til Trysil, Hafjell etc når vi skal stå på slalom)

Siden jeg har blitt så FAAANCY at jeg har lært meg å mobilblogge, så kansje det kommer et innlegg eller to underveis. Jeg har i alle fall blitt en racer på å legge ut bilder fra mobilen hehe.
Tuddeliduuuu

tirsdag 28. august 2012

Feminine problemer

Innimellom er jeg så flink så flink. Da tar jeg hårkur regelmessig, ansiktsmaske og peeling, flink til å bruke rett krem etc. Ny fin neglelakk og myke hender!! Jeg tar fotbad og smører - duller og er veldig flink!!

Problemet er bare at......jeg glemmer litt å holde det ved like. At håret ikke får hårkur når det skal, blir synlig i lengden - men det er lissom ingen fare fra ene dagen til den andre.

Litt verre er det når jeg har vært sååååå flink og lakket neglene mine - helst i svart/rødt eller noe slikt. Etter dag 4 hvor jeg har vasket gulver, tatt oppvasken, skrelt poteter - så ser jeg at den egentlig nydelige neglelakken IKKE helt er der den skal være.

......og enda går det 2 dager til før jeg endelig får tid til å ta den av!!!

Slasken Eva

.......men neglene mine var fine på fredag asså......helt sant......bare ikke på torsdag!!!


mandag 27. august 2012

Lørdag er en fin dag

Spesielt dersom været er fint og fisken/krabben biter. I helga kokte vi poteter til lunch som vi pakket inn i folie for å holde på varmen, vi pakket en boks rømme, mel,salt og pepper ble blander i en annen pose, enkel salat ble kuttet opp og lagt i en annen pose pose. Så dro vi på naustet og ut med båten. Lunchen vår ble stekt makrell PÅ naustet (maten smaker nemlig såååå mye bedre der) og siden vi fikk masse krabbe så ble det kokt og tatt med hjem. I tillegg lette vi under steiner og tang, og fant små krabber, snegler og annet gøy

 Batman muffins til dessert toppet dagen!! En fin fin lørdag vi alle var enige om at vi måtte gjenta snart!!

 Hva gjør dere på kosedager???

søndag 26. august 2012

Grønnsakstips

Her i huset kan vi gå litt TOM for grønnsaksideer. Vi kjører på med kokte gulrøtter, raspet gulrot, agurker, paprika, brokkoli og mais (vi har noen flere varianter asså..helt sant)

Men jeg føler vi går litt tom. Har dere noen tips og råd til hvordan vi kan servere grønnsaker, evt grønnsaksretter som kan falle i smak for 7 åringer, 14 åringer og voksne (vi voksne spiser stort sett ALT ) Og er det hele retter vil jeg også gjerne ha oppskrift asså - så kravstor er jeg.

Jeg tenker mest på middagforslag, men har dere andre tips så sleng de ut.

Det er jo så mange flinke kreative folk der ute. Inspirer meg pliiiiiiiiiis hehe.

torsdag 23. august 2012

New York....trekk pusten.....snaaaaart!!

Det bobler nesten nå.....2013 er året. Endelig er det min tur igjen. Eller dette er egentlig feil....det er VÅR tur. Samboer blir 35 år i år, og jeg har spart i flere år. Jeg har så lyst å dele min favorittby med han. Så min gave blir en tur dit. Han har visst det lenge (jeg er litt dårlig på å holde på slike hemmeligheter). Kjenner det er litt skrekkblandet fryd - hva om han ikke liker byen??? Byen jeg ELSKER og som jeg får sug i magen bare jeg tenker på.

Vi har nå begynt å titte på flybilletter, hoteller og hva vi vil oppleve. Jeg har vært der 2 ganger tidligere, men jeg har INGEN problemer med å komme med nye forslag.
Jeg slipper lissom ikke helt tanken på en helikoptertur over byen - DET må jo være knall???

Jeg er gira....veldig gira.......innen 10 måneder så er vi der....

Der ja......i NEW YORK igjen...byen min..byen min!


onsdag 22. august 2012

Hverdagslykke


Å høre DEN sangen på radio.

  • Den sangen som du har gode minner til.
  • Den sangen som du ikke har hørt på veldig lenge.
  • DEN sangen som gjør at du smiler, vrikker på hoftene og plutselig får 4 minutter med lykke.



Her var min sang!!!
Ohhh ikke si at du ikke smiler nå???

tirsdag 21. august 2012

Mobil-blogging

Tester litt og viser derfor bilder av en batman såpe - hva ellers burde jeg vise lissom???

OL- feiring med vri

OL-finale. Norge-Montenegro. Foto: Bjørn S. Delebekk
Bilde lånt fra vg.no

I iver over håndballjentenes OL-gull (er nesten kvalm ennå over denne kampen) så hyyyla jeg og ei venninne ut at : NESTE OL skal vi jaggu sitte på tribunen og se de vinne igjen.

Og da fant jeg jo ut at jeg måtte sjekke hvor vi faktisk skal på tur. Tadaaaa i følge google.....neste OL er i Brasil

Wohooo.......jeg skal til Brasil.

Noen som vil donere billetten??? Jeg slår i alle fall et slag for at samboer sponser solid. Jeg har i alle fall samlet sammen vekslepengene jeg fikk igjen etter en handletur her om dagen. Så jeg har 4 kr foreløpig. 
Satser på billige flybilletter til Brasil den perioden - regner med at det blir knallbillig nemlig!!!

Fler som vil bli med eller??
OL-finale. Norge-Montenegro. Foto: Bjørn S. Delebekk

mandag 20. august 2012

En helt vanlig fredag.........hos Eva

Samboer forsvinner på jobb 14 dager i strekk, og de helgene når han er borte, ja de blir alltid litt rare. Denne fredagen var INTET unntak.

Fredagen startet slik som fredager SKAL OG BØR være. Jeg var jente jente, tok en laaaang dusj, hårkur, peeling, maske og full pakke. Kom ut som en 16 åring igjen jeg :P
Jeg hadde funnet frem snop, en ny bok og var strålende fornøyd med tilværelsen. Ett kapittel gikk fint.....to kapittel gikk fint.

.....så fikk Eva lyst på et lite glass vin mens hun leste.

Kald hvitvin stod i kjøleskapet og jeg var klar......med et glass vin i hånda på VEI tilbake til sofaen titter jeg inn i gangen (første feil.....jeg burde ha gått målbevisst tilbake)

Mens jeg tittet inn i gangen, sporer tankene mine over på at jeg BURDE ha ryddet et lekerom etter sommerferien. Og der og da var dette "For en fantastisk ide - dette gjør jeg jo nå" Jaaaaada, nypeelet og blankpolert, med håret i en megatull, vinglasset i hånda, fredag kveld kl 22 starter prosjekt "Eva rydder og fikser lekerommet" 1.5 time senere er jeg ferdig - fornøyd som bare det. Men må igjen ta en kjapp dusj for .....ehhhhhh det var visst litt støvete der!!

Andre som får slike ideer på litt uheldige tidspunkt???

søndag 19. august 2012

Blogging - hva kan komme ut av det???


Blogglandia er stort, uoversiktlig og kaotisk! 
Det er mange blogger jeg har vært innom og noen følger jeg fast stort sett hver dag. Noen gir meg inspirasjon til å lage mat, pynte i hjemmet, utvikle meg og å være kreativ.

Noen blogger bare treffer hjertet mitt gang på gang!! Det er ekte mennesker bak bloggene - ekte mennesker som forteller om oppturer, nedturer, kamper og SEIRE!!


Jeg forstår hvor mye en blogg kan bety for meg, når jeg i sommer flere ganger tok meg selv i :

- når jeg står i lekebutikken og fant utrolig KULE store myke baller med pigger på (dårlig foklart) og det første jeg tenker er at : DISSE BURDE ALEXANDER  HA SETT

- eller når jeg er på Toys rùs og finner den fineste Sunnivakjolen noen sinne, og tenker at: MARTINE skulle ha fått en slik


Finnes det noen blogger dere der ute vil anbefale meg??? Noen spesielle som dere følger av en eller annen grunn???

lørdag 18. august 2012

Jentetips..

En av de viktigste tipsene jeg gir i år!!

Dere må ALDRI....og da mener jeg aldri........aldri aldri aldri
vokse bikinilinja to dager før mensen

I utgangspunktet er jo det ganske vondt og ikke akkurat noe jeg gleder meg til. Men jeg har faktisk ikke ord for hvor vondt det var sist gang. Jeg hyla, banna og skreik mens tårene trilla.
Jeg fikk virkelig fortalt de voksstripene hvor de kunne reise, og hvor lenge de kunne bli der -uten at dette gjorde det mindre vondt. Jeg var en periode redd for at naboen skulle komme, for å spørre om hva i all verden det var som skjedde innenfor husveggene!!

(jeg burde jo ha fått et hint siden jeg dagen føre var i en salong og vokset øyebryna mine. Tårene mine renner alltid noe når de napper, men denne gangen var det helt hinsides. Jeg var helt ferdig når jeg gikk derfra. Dette burde jeg kanskje ha tatt som et hint...men NEEEEEIDA)

Jeg mener det.....fra meg til dere. Kroppen reagerer tydelig og er ekstra følsom!!

IKKE GJØR DET!!!!

fredag 17. august 2012

Stekte egg i en vri

Kansje en måte å få kresne barn til å spise egg på......evt paprika???? Eller en måte å gjøre søndags-frokosten litt mer hyggelig???

Jeg har ikke prøvd selv asså, jeg har kun tatt bildet som jeg har funnet på google. Men SMART JA????

torsdag 16. august 2012

Årlige tannlegebesøket

det er endelig over. Jeg er dessverre ikke sånn kjempeglad i tannlegen, og tydeligvis har jeg også JÆVLI lav smerteterskel når det kommer til tenna mine.
Ikke visste jeg at det var mulig, for jeg har alltid trodd at jeg har GREI smerteterskel ellers. Men neeeida....

I år gikk det overraskende enkelt, og dama vet at jeg ikke liker ho!! Dama er hyggelig og søt som bare det, men nei jeg liker ho ikke.

Ho fikset, pusset, raspet og styrte på...

Endelig ferdig, og det er da søte dama sier
"Synes du er flink jeg Eva, har du lyst på PREMIE"

- jeg er 31 år, men tydeligvis såpass FLINK at jeg fortjener premie når jeg har vært hos tannlegen hihi

onsdag 15. august 2012

Hverdagslykke

Er å se på samboer, når han får en innføring forskjellen mellom Justin Beaber og One Direction!! (vi snakker nemlig om min kjære samboer, som har hørt på AC/DC, Led Zeppelin og Pink Floyd siden han var liten - og fortsatt hører stort sett på de)

Her snakker vi SPØRSMÅLSTEGN!!!


tirsdag 14. august 2012

Universeum - Gøteborg

dino-universeum-triceratops.jpg
Om dere har noen små som liker dinosaurer, haier, slanger, pirajaer eller apekatter (eller om du bare liker de selv) så er uten tvil UNIVERSEUM i Gøteborg et sted dere burde besøke.

Vi dro dit i sommerferien, og gutta på 6 år var litt usikre på disse dinosaurene. De finnes ikke?? De er ikke ekte?? Men du forteller at de er store?? Og de beveger seg?? Men de er ikke ekte?? 
Det var varmt når vi var der....veldig varmt ute, og det betyr at det i alle fall er varmt inne!! Universeum gav oss mange opplevelser - gøy for store og små og få titte på dinosaurer, fargerike frosker, apekatter som løp rundt, dovendyr som bare sov (naturlig nok) edderkopper, skorpioner, ormer (her slo min panikk inn, og jeg gikk helt alene mens jeg kjeftet og freste til alle som prøvde å vise sin støtte og sympati).

Tips fra oss - ha med nok drikke i veska. Man kan selvfølgelig få kjøpt drikke og slikt der, men det er VARMT på Universeum, og dersom man blir tørst....så blir man AKUTT TØRST!!! Gode sko og luftige klær er også et tips. 
dino_universeum_t-rex.jpg

Universeum ligger tett i tett med Liseberg, og vi valgte å dra til Universeum første dagen, deretter bo på HOTELL LISEBERG HEDEN. Her har vi nemlig bodd 2 ganger tidligere, og på morgenen kommer det besøk av Lisebergkaninene (til stor stas for de minste gutta) I år ble kaninene også med på gjemsel i Lobbyen, sisten utenfor resepsjonen, samt at de ble kost/klemt/nappet i rumpa og tatt bilde av. 

Dag to brukte vi i Liseberg før vi satte kursen tilbake til de dype skoger i Indre Østfold

Alle bilder er lånt fra universeum.se!

mandag 13. august 2012

Sommerferien 2012 - bildedryss

Dere som følger meg på INSTAGRAM, har nok sett disse før.....men pyttsann!!!
Sommeren 2012 har vært veldig bra. Det er godt å ha fri sammens med venner og familie.

Sommer 2013 vi gleder oss.......


























lørdag 11. august 2012

I en sofa fra IKEA - med kaffekopper til

Jeg er en TYV!!! Faktisk - jeg har stjålet ting på IKEA. Det var bare....sånn det ble!!
Jeg og ei venninne tok en tur til IKEA i går, og planen var klar - kjøttbullar, shopping og kaffe!!! Burde være en enkel ting det???

Ikke for oss....

Når vi kom frem til IKEA var vi sultne.....faktisk måtte vi ha mat NÅÅÅÅÅ. Så da tuslet vi til cafèen der, og kjøpte de berømte KJØTTBULLORNA (det skal sies at vi fikk noen enorme porsjoner som ingen av oss klarte å spise opp - og det var medium str. Er veldig spent på hvor mye mat str L ville ha gitt....anyway...)
Vi kjørte på med full pakke......kjøttboller, brus og kaffe. Energien måtte opp siden vi skulle svi av flere kronestykker senere.

Men innen vi var ferdig med å spise, så var vi jo absolutt mer klare for å shoppe enn å drikke kaffe. På IKEA får man tomme kopper og glass, og så fyller man selv når man skal spise, så koppene våre var fortsatt tomme. Det er jo da lure Vibeche sier "putt koppene i veska di du Eva, så går vi tilbake og drikker kaffen etterpå". Ja, og jeg er jo lettlurt...

Fnisende gjorde jeg jo det.......jeg hadde jo betalt for kaffe, og jeg ville jo ha kaffe etterpå - måtte bare shoppe litt først. Jeg hørte nemlig t-lys, kubbelys og plastikkposer ROPE navnet mitt fra etasjen under

Men neida.....
Shoppingen unnagjort....vi tusla til bilen med posene våre......vi dro tilbake til Frøya -
Med KAFFEKOPPENE i veska!!

Så her sitter jeg da.....tyven selv......med to kopper fra IKEA (ikke matcher det resten av serviset mitt heller)
Lurer på om jeg skal ta de med på jobben.....og neste gang legge i en ekstra tier i driks til dama i kassa på cafeen.

Eva - tyven!!!

fredag 10. august 2012

Prinsessekveld

På onsdag hadde jeg en fantastisk kveld - JENTEKVELD (dog med en miniprinsessemann på 4 år i tillegg)
Jeg hadde funnet frem tara og prinsessechampis, for dette må man jo ha når man skal ha fest




To barn på 7 og  4 år møtte meg jublende når jeg kom, og det var tydelig at alt var planlagt og tilrettelagt.
Først skulle vi SLOSS litt (altså herremannen på 4 år, som faktisk er en superhelt til tider) Jeg er ikke såååå god på å sloss, men etter å ha fektet i alle retninger mens jeg lagde rare lyder - så hadde 4 åringer latterkrampe og da var alt bare bra.

Taco ble fortært, mens jeg fikk forklart i detaljer hva som har skjedd i sommer. De hadde vært på ferie, og Lilleputthammer-sangen fikk jeg høre, samt at jeg fikk både nusser og koser underveis!

Så bar det opp i JACUZZIEN (skrives det sånn??) da MED tiara og champis må dere vite.
Vi plasket, flira og kosa oss der masse. Hadde det vært litt mindre knott, hadde det vært helt perfekt.
(superhelten skulle ta SNARVEIEN tilbake igjen etterpå - og det endte med at jeg gikk rundt byggefeltet med tiara og champis IFØRT badetøy.....snarvei og snarvei fru Blom)

Etter dette skal man på prinsessevis SMINKES og fikses. Av en eller annen merkelig grunn, så var det MEG skulle stæsjes opp, og jaggu tok de oppdraget på alvor.
Tærne mine vil aldri bli de samme etter denne runden.
Isak 4 år "Se Eva, jeg trenger ikke titte på når jeg lakkerer de engang"

Superhelten viser mamman sin hvordan man lakker negler


I tillegg luktet jeg Hello Kitty parfyme i håret, på knea, UNDER BEINA, på armene og ellers all over.
Jeg fikk også en nydelig makeover hvor fargen GRØNN var hyppig brukt.
Jeg var bare nydelish rett og slett.
- egentlig følte jeg meg som en Hello Kitty prostituert, men det sa jeg selvfølgelig ikke høyt hihi

Avslutningsvis - sovnet 3 prinsesser i samme seng, mens superhelten tok dobbelsenga og lå på tvers sammens med pappan sin!

En fin fin kveld!!!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...