tirsdag 31. januar 2012

Hva folk søker på....

Når folk er innom bloggen min, kan jeg finne ut ulike ting om dem. Jeg kan se hvilket land de er fra, ofte hvilken side de kommer fra etc. Noen ganger søker folk på ting på google eller andre søkersider, og da får jeg også opp hva de har søkt på - som gjør at de fikk opp siden min som et alternativ.

Ofte er disse søkerordene helt logiske, og søker man opp foccacia - så kommer min oppskrift på foccacia opp bl.a. Men innimellom blir jeg STUM av hva folk søker på. Noen ganger er jeg overbevist om at de må ha skrevet feil, og enda mer lurer jeg på hvorfor de kommer til siden min. Jaja - nedenfor har jeg listet opp noe av hva folk har søkt på de siste tre månedene.

Og om dere tror jeg tuller, så er alle ordene nedenfor IDENTISKE med de jeg har fått opp. Jeg lover, jeg regner med at dere kommer til å tro jeg har funnet de opp!!!!!

Det er ikke snaut skal jeg fortelle dere:

- Nachos uten å bli våt
- Forkjølet ingeniør
- Bading iført varmedress
- Lære hvordan lakkere bil
- Prompe gris
- Kondom grønn pigger
- God jul (i utgangspunktet ikke så rart - men dette kom opp i slutten av januar)
- Bake kake dame
- Narkoman godteri
- Slanking facebook badevann syltetøy (jeg regner med at mange av dere tror jeg tuller nå, men nei - noen søkte faktisk på dette. )


Jaja....den som leter, han finner.............

mandag 30. januar 2012

Kan det bli for mye lys??

I følge meg NEI!!! I følge samboer JAAAA!!
Jeg hamstrer stearinlys!! Jeg er rett og slett en stearinlyshamstrer!! 

Jeg elsker å tenne lys, og derfor er jeg alltid redd for at vi skal gå tom. Jeg har derfor funnet en passende skuff (ehhh....eller to) som til enhver tid er passelig fylt opp av t-lys i ulike farger og størrelser, kubbelys, kulelys, vanlige lys etc. Nille og IKEA er mine beste venner på akkurat dette området.
Og etter jul, så var det jo røde lys til 70% avslag - det sier seg jo selv, at for en hamstrende lysperson som meg, så kunne jeg jo absolutt IKKE la dette gå fra meg. Himmel, jeg har da så mange lykter og slike ting, som absolutt ikke vises om lysene er røde, grå, svarte eller lilla.......så lenge det er lys i de - så er jeg happy!!!

.......men da samboer i starten av januar måtte bære opp på loftet en HEL plastkasse FULL av ubrukte julelys, som vi absolutt sikkert og bestemt trenger for å feire jul 2012, så kunne jeg høre både sarkasme, ironi og oppgitthet i det han stablet seg oppover lofttrappa med lysene!!! Men jeg er klar for lystenning i jula 2012 jeg asså!! Jeg har snøball-lys, røde kubbelys med glitter, røde t-lys, vanlige langlys, røde og lilla kulelys!!!


Hvordan er det med deg!!!??? Har du noe du hamstrer, bare fordi det er SÅÅÅÅÅÅ kjekt å ha det???

søndag 29. januar 2012

Gjemsels-nisser

Har dere slike hjemme hos dere??


Du vet - når du er ferdig med å rydde bort jula. Stablet kassene skikkelig opp på loftet, og tusler ned igjen svært fornøyd med egen innsats. DER....ja DER oppdager du en liten nisse som du har glemt, og som du stuer bort i et skap fordi du ikke orker å gå opp på loftet en gang til.

Plutselig ser du en liten nisse til.....utrolig hvordan de blir som kameleoner og blender inn i gardiner, leker eller andre pyntegjenstander.

På torsdag fant jeg en ny nisse - utrolig at jeg ikke har sett den, for den har vært rett forann nesa mi nå i flere uker - midt på KJØLESKAPET satt en magnetnisse!!! Jaja, jeg fikk den nå bort før det var februar da!! Så får vi nå se - om det dukker opp en gjemselsnisse til!!

fredag 27. januar 2012

Begravelse

Er hjemme i Rakkestad, i begravelse til mormor. 
...har ikke så mye å skrive i dag!!


To where you are!!


Ta vare på hverandre, og spre masse glede!!!

Den meget kjente Fanta/Cola sangen...

Å være 6 år og ikke helt kunne alle de engelske ordene, gjør at det noen ganger blir en ekstra utfordring når man har musikkønsker.

Et stk meget bestemt tvilling var helt klar på at han ønsket å høre FANTA/COLA sangen på Spotify, og at vi hadde hørt den mange mange mange ganger. Samboer derimot stod som et meget forvirra spørsmålstegn, og prøvde å lokke frem hvilken sang han mente.......som han gjentok FANTA/COLA!!!

  

Er det noen av dere som kan tippe 
hvilken sang dette er?????


Om jeg sier 80-tallet, svenske, nyttårsaften og spesielt hår da???




Japp....Fanta/cola = Final countdown

torsdag 26. januar 2012

Skriver du brev??

Ikke mail, sms eller mms.....men skriver du ekte brev, med frimerke og greier???
Jeg gjør faktisk det jeg!! Jeg synes det er hyggelig å sende en hilsen i posten, men må nok dessverre innrømme at jeg var veldig mye flinkere for noen år siden. Noe skjedde underveis, men jeg skal rette opp i dette. Det var litt av planen min for 2012, så jeg skal nok finne tilbake igjen til gamle gode vaner.

Det er faktisk veldig hyggelig nå som det er mørkt ute. Kjøp inn noe fint papir, eller fine kort. Lag deg en kopp te, og tenn noen stearinlys.
Send en hilsen til noen du ikke har snakket med på en stund, eller som du vet trenger en liten hilsen i hverdagen.

Tenk bare hvor gøy DU synes det er når du får noe i postkassa di som ikke er reklame, regninger eller ting du har bestilt selv.
Et ekte gammeldags BREV!!!! Jeg tenker tilbake på gamle romantiske brev send mellom en kjæreste i millitæret/krigen og en hjemmeværende kjæreste. Åhhh det er jo så romantisk. Jeg prøver å lære opp samboer, men må nok innse at DETTE er et håpløst tilfelle. Den dagen jeg får et brev i posten (romantisk sådan) så har han enten vært utro, eller skal dø!!! Jeg må nok nøye meg med et par sms, eller noen hyggelige meldinger på facern dersom han virkelig er på godsiden.


Jeg kan skrive til deg jeg!!! Gi et lite pip under her, så skal jeg lage en liten hilsen og sende til deg i posten, en liten hyggelig vinterhilsen. Men da skal jaggu du sende brev til noen du vet blir glad også!!!
Ønsker du ikke legge ut adressen din, kan du sende den på mail til evasplass@hotmail.no

onsdag 25. januar 2012

Vet dere hva???

I følge almanakken min, så er det faktisk kun
334 dager igjen til jul!!!


Er du i rute????

tirsdag 24. januar 2012

Og jeg trodde JEG hadde mye energi...

Etter mitt facebook-stunt (som du kan lese om HER ) så har jeg jo måttet forflytte kroppen min fra sofaen og til Maxtrim et par ganger. Og selv om jeg trolig kan ha skremt de andre litt med pusting som kan virke livstruende - så har jeg reist hjem med god samvittighet, og med et smil om munnen.

På lørdag var det heller ikkeno unntak. Nå skal det sies at gruppetreningen som jeg havnet på var LANGT over mitt nivå i forhold til kondisjon og utholdenhet, men jeg deltok så godt jeg kunne og var svett som fy når jeg var ferdig.
Men jeg må bare bøye meg i støvet for denne instruktøren!!! Jeg har trent på ulike steder tidligere, og ofte blir jeg så IRRITERT på instruktøren fordi de er så forbanna happy og spretne. De fyker rundt som noen barbiedukker med LITE forståelse for denne potetsekken på bakerste rad, som har mer enn nok å holde seg gående.......
Men på lørdag var jeg bare mektig imponert......tempoet var høyt.....svetten silte av de fleste, og røde kinn var byttet ut med tomathoder. Vi pushet oss til det ytterste, og når jeg kjente blodsmak i munnen og svimmelheten komme - så løper denne dama rundt som en spretten bompibjørn og roper energisk til alle sammen (og IKKE på noen negativ måte) ho klarer jaggu å få meg til å pushe meg enda et bitte lite hakk, og det gjorde jaggu alle de andre rundt meg også!! Jeg bøyer meg i støvet - makan for ei dame!!! Jeg har ikke ord. DEN ENERGIEN VIL JEG HA OGSÅ!!!!!

.....nå skal det sies at jeg lå med skallebank resten av den kvelden, og det relaterer jeg jo til denne dumme dama!! Men om 14 dager SKAL jeg visst tilbake igjen. Jeg var nemlig så teit at jeg gjorde jaggu en ny avtale med en av de andre spretne damene - og avtaler prøver jeg jo å holde!!!

mandag 23. januar 2012

Så romantisk at jeg DØØØØØR!!!!

Følgende underverk klarte jeg å lage helt alene til samboer!!! 
Er det ikke supernusselig-plusselit-nuff??????


Her snakker vi kreativitet eller???

Masse jordbær, skåret med romantisk elskverdighet.
Jeg har kokt vann helt alene, mens jeg rørte sensuelt ut gelepulveret!!
Fylte min nydelige hjerteform først med mine elskverdige jordbær.
Sakte helte jeg fra 2 meters hold ned gele, slik at de dekket de fantastiske jordbær!!!
Kjøleskapet passet formen varsomt mens jeg........sikkert sjekket facern, klødde meg i rompa, spiste sjokolade eller vasket klær!!


Tadaaaaaaa

Dere må si at dere er imponerte hæ??????
Samboer gav nemlig fra seg et fnys og lurte på om han MÅTTE spise dette.
(han er ikke så glad i gele egentlig hehe)

Synes jeg skal få cupcake-poeng for denne her asså!!!!!

søndag 22. januar 2012

Handleliste lørdag 21.januar

(aner ikke hvilken butikk dette er asså, men den er sikkert fin)

Sånn går det når du lar et stk 6-åring velge 5 ting på butikken
-vi snakker 21.januar

  1. Boks med pepperkaker
  2. En  flaske julebrus
  3. En sjokolade-kalender med julenisser på
  4. En boks sjokomelk
  5. En leke motorsykkel
Jadda!!!! God jul!!

Seriøse tanntips??

Eller - jeg har ingen tips om tenner!! De kom når jeg var ganske så liten, og jeg har prøvd å passe på de så godt jeg kan! 

Men fra jeg var lita har jeg vært plaget med hvite sår inne i munnen/munnskold , som gjør fryyyyktelig vondt. (ja det finnes sikkert et flott latinsk navn, eller en annen fagterminologi på dette -men jeg kaller det munnskold!!!!!!)


Mitt tips er rett og slett:
BYTT TANNKREM!!!!!!!!!

Jeg fikk dette tipset av en tannlege, og etter jeg gikk fra diverse merker til KUN å bruke vanlig Colgate rød, så er jeg nesten ikke plaget lenger.

Men det skal sies - 4 dager på et annet merke, så får jeg sår i munnen igjen. 
Rare greier -men sånn er det!!!

Dagens fornuftige tips fra Eva

lørdag 21. januar 2012

Irriterende facebook???

Facebook er en helt unik verden, hvor man er "venner" med ukjente, bekjente eller kjente. Man blir informert, oppdatert og opplyst i hue og rævva både av spennende og totalt uinteressante ting.


Mange lar seg provosere av statuser, og blir irritert over at naboen forteller om dobesøk, trening, kakebakst eller husvask. Slike ting kunne ikke BRYDD meg mindre. Asså - jeg blir i alle fall ikke provosert, heller tvert imot. Jeg er imponert over mange som trener mye, blir litt sjalu på enkelte feriereiser som blir beskrevet og har innimellom veldig lyst på rødvin en helt vanlig torsdag.
Heldigvis kan jeg gå på do stort sett når jeg vil, så akkurat stausene vedr. slike ting blir jeg sjelden missunnelig på :/
_______________________________________________________
Men allikevel er det en type ting som irriterer meg.....og en annen type ting som jeg blir irritert over at jeg irriterer meg over!!! Henger dere med???
________________________________________________________

Jeg missliker STERKT alle statusmeldinger som går ca som:  Om du kjenner noen som har /har hatt kreft så sett dette på din status....Dette er dagen for de med Downs..... Ja dere skjønner poenget!!
JEG vil gjerne støtte de med ulike sykdommer/symptomer/syndromer eller lidelser, og jeg har flere måter jeg viser mitt engasjement og interesse vedr. psykisk utviklingshemmede, ulike somatiske sykdommer på etc. Dette viser jeg ved å være faglig opptatt, gi støtte til forskning, aktiv deltakelse i ulike arrangement, ta meg tid til å snakke med de jeg kjenner som har det vanskelig, spørre og være interessert i de som har ting i livet sitt som er vanskelig.. Jeg forstår ikke hvilken støtte man gir, ved å ha dette på statusen sin. Jeg synes kansje til og med at noen er falske og feige som har dette på sin status (hehh....her kan jeg kansje dra på meg et par uenigheter og noen krangler) Jeg tror i alle fall at svært mange tar en klipp lim funksjon uten i det hele tatt å BRY SEG FILLA om det som faktisk står.

Men dette er meg - og noen kan gjerne være uenig med meg, og vi kan godt ta en diskusjon (jeg har faktisk heller ikke noe problem med å overse innlegget, og bare lese videre på neste "venn")
Men jeg stopper innimellom opp, og tenker "Hvem er det vi lurer??" 


Det andre jeg faktisk kan la meg irritere meg over (og jeg blir litt oppgitt over at jeg bryr meg) er de som legger ut HEMMELIGE koder på sin status. De vil gjerne ha masse oppmerksomhet og lager en mystisk status som "Åhh skulle ønske dette som skjedde i dag aldri hadde skjedd", som 48 stk kommenterer, men som personen selv svarer - "Vil ikke si det her på facern, vi tar det på chatten eller privat"
Men i svarte heite da.....det var jo du som la det ut på i første omgang. 'Er det hemmelig, så HOLD KJEFT DA FOR POKKER!!!! (og nå kjenner jeg at jeg blir irritert, og så blir jeg dobbelt irritert over at jeg bryr meg) Ja jeg blir nysgjerrig på slike ting!!!!

Jaja....livet er hardt!!! Ellers liker jeg Facebook!! Kansje jeg spionerer på deg til og med???!!!!!

fredag 20. januar 2012

Så hva nå???

Noe jeg ikke var så stolt av i julen 2011, var at vi hadde PLASTJULESTRE!!! Jeg VET jeg VET!! Det burde ikke skje, men sånn var det. Av hensyn til min egen nevrotiske vasketrang - etter at et juletre har vært hjemme alene i nesten en uke - så fant vi ut at plast var eneste utvei.

Men i 2011, så har man jo så mange flotte ekstrautstyr til plastjuletre! En helt fantastisk oppfinnelse var jo JULETRELUKT på flaske!! Det er sikkert mange av dere som tror jeg tuller nå, men neida - det er helt sant. Jeg kjøpte juletrelukt på flaske (slik til å stikke pinner oppi veit dere) Og det funka som bare det!! Det lukta ekte juletre i heimen, og det veide i alle fall opp for LITT av plastegenskapene.
Tadaaa...you see????


Men nå er det midten av januar, flaska er kun halvtom og jeg i min iver etter å ha funnet lukt på flaske - kastet selvfølgelig korken!!!
Jeg har en halv flaske med granlukt!! Asså - jeg kan da ikke ha et hus som lukter juletre frem til midten av mars???!!!! Og til dere som mener jeg kun kan kaste flaska........den kosta en halv formue, så ikke aktuelt at jeg skal kaste den nei!!!
Kan huset mitt lukte juletre frem til midten av mars???? Kommer jeg til å være i julestemning frem til da????
Her står nå vidunderet sammens med resten av et julelys!! Julelyset var jo på størrelse med en stubbe, så det har tatt sin tid å komme ned til der jeg er nå!! Men i løpet av januar har jeg nok beseiret den også.

Så da er det kun buske-parfyma mi igjen!!!!!


torsdag 19. januar 2012

Hverdagslykke!!

En telefon fra verdens beste Therese!!
45 minutter med prat om fisk, sm, valg, lekser, panikk, ferie, jobb, tur og hverdager!!!

(jeg bare ELSKER dette bildet)


Dette SAMTIDIG som jeg drakk kaffe og spiste sjokkis!!

tirsdag 17. januar 2012

Kjære mormor

Nå har du endelig fått hvile!
- men minnene våre ligger godt bevart i hjertet mitt.


- jeg burde ha skrevet så mye om deg mormor, for du er den flotteste, varmeste og snilleste menneske jeg vet om. Du var så stolt av meg, og støttet meg i valgene jeg tok. Du var glad i alle, og alle var glad i deg (himmel, du var den som alltid fikk flest julegaver - fordi du fikk av alle vennene dine)

Jeg kommer til å savne deg så veldig.
Men jeg vet du har det bra nå - og at du er sammens med bestefar og tante Eva igjen!!


Studenten virker ikke..

Det er helt sant - studenten i meg har tydeligvis sluttet å virke!!!
Jeg har jo gått på skole i ganske mange år egentlig, har absolutt jobbet for å henge med - men jeg har allikevel fint klart skippertak og panlegging.



Nå som jeg har blitt MER voksen (men fortsatt føler meg som en drittunge) så burde jeg jo være enda mer struktert og hatt stålkontroll på momentlister, pensum og diverse kapitler. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men jeg HAR SLUTTA Å VIRKE:
Dette er en typisk LESEDAG for Eva. Da har jeg kansje satt av 3-4 timer, og har KUN lesing av lekser på tapeten:
  • Eva koker kaffe
  • Eva finner frem frukt
  • Eva må vaske av bordet før hun setter seg
  • Eva finner frem bøker, skrivesaker og alt hun trenger
  • Eva kommer på at det er hyggelig om man tenner lys
  • Eva oppdager mens hun tenner lys at duken er skitten, så hun legger den til vask
  • Eva ser at skittentøyskurven er full, så hun bestemmer seg for å tømme den på vaskerommet
  • Eva tenker at jeg likesågreit kan starte en vaskemaskin når jeg første er der
  • Eva ser at tørketrommelen er ferdig
  • Eva bretter sammen klær og legger de på plass
  • Eva finner tilbake til plassen sin
  • Eva oppdager at oppvaskmaskina er ferdig
  • Eva rydder ut av den
  • Eva tenker at hun bør ringe samboer og forsikre seg om at han husker å kjøpe ost og kjeks til i kveld
  • Eva oppdager at kaffekoppen hun fylte opp i sta nå består av kald kaffe
  • Eva tenker at hun er litt sulten, og at hun skal ta litt mat til brødskiva si
  • Eva sjekker facebook mens hun spiser
  • Eva finner plassen sin igjen
  • Eva leser 2 sider før hun hører en bil i gårdsplassen
  • Samboer kommer hjem - huset fylles opp av folk - og lesetiden er over!!!!!
HJEEEEEEEEELP!!!!!





mandag 16. januar 2012

Hva er oddsen???

Se for deg følgende scenario:
- Du er ute og går en tur en helt vanlig søndag.  Mens du spaserer sakte bortover og nyter en etterlengtet fridag, synes du at du hører en litt redd katt i det fjerne.
- Plutselig kommer katten dalende OVENFRA og smeller deg i bakken!!!


Beklager om jeg fornærmer noen, men jeg måtte faktisk LE litt når jeg leste denne artikkelen. Jeg synes grusomt synd på både dama og katten (litt mindre synd på de som evt kastet ut katten)
Men hvor stor er sannsynligheten for at du får en katt i hodet på gåtur a????? Dette må ha skjedd på fredag - da var det fredag den 13.januar.

Jeg har fått måkebæsj i hodet, millioner med regndråper og et bananskall (men det var mest ei venninne som kasta den, og som BOMMA totalt på det ho skulle treffe) Men jeg har heldigvis aldri blitt truffet av en katt!!

søndag 15. januar 2012

Engelsk-kurs

1. Engelsk for nybegynnere: (for beginners)
Tre hekser ser på tre swatch klokker. Hvilken heks ser på hvilken swatch klokke?

... Og dette nå på engelsk:
Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
... ... ...
2. Engelsk for viderekommende: (advanced english)
Tre kjønnsopererte hekser ser på knappene på tre swatch klokker. Hvilken kjønnsoperert heks ser på hvilken swatch-klokke-knapp?

Det hele igjen på engelsk:
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?

3. Engelsk for eksperter: (at the end)

Tre sveitsiske hekse-tisper, som ønsker å være kjønnsopererte sveitsiske hekse-tisper, ønsker å se på sveitsiske swatch-klokke-knapper. Hvilken sveitsisk hekse-tispe, som ønsker å være en kjønnsoperert sveitsisk hekse-tispe, ønsker å se på hvilken sveitsisk swatch-klokke-knapp?

... og igjen på engelsk:

Three swiss witch-bitches, which wish to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch

lørdag 14. januar 2012

Tid-spare-tips

Jeg har for liten tid...... jeg vet ikke hva jeg har for liten tid til, men jeg vet bare at jeg har for liten tid.
I følge hele verden skal jeg nemlig være stresset og ha mange baller i lufta (noe jeg forsåvidt også har i perioder) så nå tenkte jeg at vi husmødre, husfedre, barn og julenisser kunne komme med tips i en hektisk hverdag, slik at jeg snart kan få spart inn den tiden jeg trenger:

- mitt første ønske er egentlig å finne en hårspray jeg kan spraye hele håret med FØR jeg legger meg på kvelden. Jeg ser for meg at masse spray, gjør at jeg fint kan stå RETT opp dagen etter, uten å tenke på hårstubbene på topplokket. Clynol er kansje det nærmeste????
- Ellers er jeg en svoren matpakkesmører kveldstid, og jeg må legge frem klær til to sjarmerende tvillinger kvelden i forveien.

Hva er deres tips til tidsklemma???

fredag 13. januar 2012

Eva tøffa seg litt igjen..

Jeg burde trene mer!!! PUNKTUM!!!
Jeg er veldig lat i perioder samtidig som jeg er aktiv og energisk. Høres kansje litt rart ut, men jeg tror at om dere spør mine nærmeste - så svarer de at det stemmer!!

Jeg har treningskort på Maxtrim her på Frøya, men jeg må nok si at det har vært DYRE treningstimer ut fra hvor mye jeg har brukt det.  Jeg kjenner meg selv - jeg vet at jeg må ha gjort en avtale med noen for ellers dukker det opp en million gode unnskyldninger for å IKKE dra på trening:

  • Jeg må vaske gulvet
  • Jeg skal lese lekser (men som jeg ikke får gjort)
  • Jeg er sliten
  • Jeg vil være sammens med samboer
  • Jeg drar i morgen

.....etc etc etc

Men jeg er ganske flink til å dukke opp på trening dersom jeg har gjort en avtale med noen. Så etter jul sendte jeg ikke mindre enn TO meldinger til ulike venninner om å dra på trening - BEGGE SVARTE NEI!!! Ergo, jeg var absolutt ikke på trening (egentlig pusta jeg sikkert lettet ut også)

Det er jo da jeg får den gode ideen å legge ut dette på facebook:
Tenker jeg kommer til å angre dette her men: Jeg trenger noen Maxtrim-venner som kan dra meg med når jeg har en million andre unnskyldninger for å dra. Noen som vil ta ansvaret?? (Ps spinning dør jeg på, men jeg er villig til å besvime for bedre kondis hehe)


Og for å si det sånn: FOLK BESTEMTE SEG FOR Å TA ANSVAR!!!!!!
5 stk meldte seg umiddelbart til å ta utfordringen, og noen bestemte seg visst for at dette skulle utnyttes maks. Så her sitter jeg da - jeg har to steder på kroppen som ikke gjør vondt, det er nesa og fingrene. Ellers kjenner jeg intense smerter i de aller fleste musklene mine!!


Jeg burde lære meg å holde kjeft - men jeg har nå i alle fall vært på EN trening 
(og flere skal det bli - for de gir seg ikke så lett)

torsdag 12. januar 2012

Snorker damer???

(google.no)
Jeg snorker faktisk IKKE!!!! Jeg har aldri opplevd at jeg selv snorker, og er derfor hellig overbevist om at jeg kun lager søte sovelyder når jeg er i drømmeland.
Samboer derimot HAN snorker!!! Men ikke nok med det, samboer påstår at jeg snorker som et UVÆR???

Asså, hvem??? jeg????? kan jeg da ABSOLUTT ikke tro!!

Men innimellom opplever jeg at jeg våkner av noen mindre elskverdige dytt i ryggen og en trøtt stemme som sier "Eva jeg får ikke sove, du snorker no så jævli"

Men frem til nå har jeg heldigvis kunne skylde på forkjølelse, tette nesebor, mer forkjølelse....men jeg går snart tom for unnskyldninger!!
Snorker du???

onsdag 11. januar 2012

Kan noen anbefale meg en tv-serie??

Samboer og jeg er ikke så glad i å se på vanlig tv!! Eller ....dette ble litt feil, vi får aldri med oss når et program starter, så vi havner ALLTID midt inne i en film eller et program. Derfor har vi sett en del filmer og slikt på dvd for da kan vi styre selv.
Men så har du meg og min rastløshet da.....det er ikke alltid at jeg orker å se en hel film. Jeg blir trøtt, faller ut eller må gjøre noe annet midt inni - så da havner vi ofte opp med TV serier på dvd (noe som jeg mener er helt genialt)


Vi har sett The Wire, litt av Criminal Minds og noe av CSI!! Men det finnes sikkert så veldig mye annet bra der ute 
som vi ikke vet om. 
Jeg elsker criminal minds og slike ting - så gjerne i den kategorien!!!!

Har dere noen tips å komme med om hva vi burde se????

tirsdag 10. januar 2012

Home alone!

I går dro samboer på jobb, og gutta til mamman sin. 
Ergo Eva er hjemme alene!! 
(wohooo PAAARTY)
Jeg er ganske happy, fordi jeg trives GODT når jeg er alene hjemme, men ekstra godt når huset er fylt opp av gutter og mann. Men nå er det 14 dager hvor jeg kan gjøre AKKURAT hva jeg vil, og første kvelden ble allerede fylt opp av spennende, kreative, urbane, snasne aktiviteter som får enhver husmor til å døøøøøøøøø av missunnelse.


Dette var nemlig min mandag:
- Jobb 08-16.15
- Butikken for å levere ehhhh kremt et brev til politiet hvor jeg vedtar bota mi
- Hjem 16.40
- Makaroni og pølse ble servert 17.00
- Sløvings på sofaen til 17.30
- To svarte sekker med julepapir ble tatt ut og brent opp bak garasjen
- Jeg gikk med søpla
- To vaskemaskiner ble satt på, en tørketrommel ble startet og en ferdig tørketrommel ble brettet og fikset
- Gangen ble støvsugd
- Påfyll av dopapir ble utført på doene
- En kaffekopp ble veltet og jeg måtte tørke opp mens jeg fortalte stygge ord i raske vendinger
- En samling av løse sokker ble forenet med sin makker, mens resten ble kastet
- Kjøleskapet ble kvitt dårlig mat og halvdaue purreløker og paprika

Himmel....jeg skjønner absolutt ikke hvorfor ingen vil lage en slik "Hjemme hos" tv-serie hos meg!!! Det må jo være helt ekstremt festlig å se meg i en dvask joggebukse gå gjennom sokker mens jeg rocker etter RadioNorge!!

Men bare vent.....i morra blir det champagne og litteraturstund!!! (evt farris og overtid)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...